پیروزی مقتدرانه تیم فوتسال دانشگاه بجنورد در برابر تیم قدرتمند گلستان ثامن شیروان در رقابت های سوپر لیگ فوتسال استان

هفته ششم مسابقات سوپر لیگ استان خراسان شمالی عصر جمعه مورخ 1396/10/15  با برگزاری دیدار دو تیم دانشگاه بجنورد و گلستان ثامن شیروان به پایان رسید. در این دیدار پر گل و تماشایی که در مجموعه ورزشی سالوک و با حضور پرشور هواداران به میزبانی دانشگاه بجنورد برگزار شد تیم دانشگاه بجنورد موفق شد حریف صدر نشین خود را با نتیجه ی 6 بر 1 در هم بکوبد و خودش را به صدر جدول مسابقات رساند و جایگزین تیم فوتسال گلستان ثامن در صدر جدول مسابقات سوپر لیگ استان گردد.