نیم‌فصل رقابت‌های سوپرلیگ فوتسال استان با قهرمانی دانشگاه بجنورد به پایان رسید.

هفته ششم مسابقات سوپر لیگ استان خراسان شمالی عصر جمعه مورخ 1396/10/15  با برگزاری دیدار دو تیم دانشگاه بجنورد و گلستان ثامن شیروان به پایان رسید. در این دیدار پر گل و تماشایی که در مجموعه ورزشی سالوک و با حضور پرشور هواداران به میزبانی دانشگاه بجنورد برگزار شد تیم دانشگاه بجنورد موفق شد حریف صدر نشین خود را با نتیجه ی 6 بر 1 در هم بکوبد و خودش را به صدر جدول مسابقات رساند و جایگزین تیم فوتسال گلستان ثامن در صدر جدول مسابقات سوپر لیگ استان گردد.