معین معدنچی از دانشگاه بجنورد قهرمان تیراندازی پسران دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ (مشهد)

به گزارش اداره تربیت‌بدنی و فوق برنامه دانشگاه بجنورد، در ادامه مسابقات ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور در رشته تیراندازی، دانشگاه بجنورد با یک ورزشکار موفق به کسب مدال طلا رقابت‌ها شد و سهمیه شرکت در پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور را کسب نمود. معین معدنچی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم ورزشی از دانشگاه بجنورد به سرپرستی آقای سید باقر اژدری ، با اقتدار تمام بر سکوی قهرمانی این‌ رقابت‌ها ایستاد و برای اولین بار در این رشته سهمیه المپیاد را برای دانشگاه بجنورد کسب نمود. در این رقابت‌ها  ۱۷ تیرانداز در قالب ۶ تیم از دانشگاه‌های بجنورد، فردوسی مشهد، حکیم سبزواری، صنعتی شاهرود، و سمنان شرکت کردند.
به گزارش اداره تربیت‌بدنی و فوق برنامه دانشگاه بجنورد، در ادامه مسابقات ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور در رشته تیراندازی، دانشگاه بجنورد با یک ورزشکار موفق به کسب مدال طلا رقابت‌ها شد و سهمیه شرکت در پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور را کسب نمود. معین معدنچی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم ورزشی از دانشگاه بجنورد به سرپرستی آقای سید باقر اژدری، با اقتدار تمام بر سکوی قهرمانی این‌ رقابت‌ها ایستاد و برای اولین بار در این رشته سهمیه المپیاد را برای دانشگاه بجنورد کسب نمود. در این رقابت‌ها  ۱۷ تیرانداز در قالب ۶ تیم از دانشگاه‌های بجنورد، فردوسی مشهد، حکیم سبزواری، صنعتی شاهرود، و سمنان شرکت کردند.