بازگشایی مجدد سراهای دانشجویی از تاریخ 21 تا 25 تیرماه 1399

اطلاعیه و اصلاحیه مهم امور دانشجویی در خصوص زمان بازگشایی مجدد سراهای دانشجویی برای جابجایی وسایل در تیرماه   به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند، پیرو اطلاعیه قبلی زمان بازگشایی سراهای دانشجویی پردیس از 14 تا 18 تیرماه پیش بینی شده بود اما به دلیل برنامه ریزی جدید برای حضور دانشجویان دروس عملی، زمان بازگشایی به روز شنبه  21 تیرماه لغایت چهارشنبه 25 تیرماه  تغییر کرد. ساعت فعالیت سراها نیز از ساعت 8 صبح تا ساعت14:00 بعد از ظهر می باشد. دانشجویان عزیز قبل از برنامه ریزی برای مراجعه، به نکات مهم زیر توجه کنند : 1-      با توجه به اینکه محل اسکان دانشجویان دروس عملی سراهای دانشجویی غیر دولتی در نظر گرفته شده است باید تمامی دانشجویان نسبت به تخلیه اتاق های خود اقدام کنند. 2-      برای حفظ سلامتی خود و دیگران حتما مجهز به ماسک و دستکش بوده و قبل از سفر برای برگشت نیز برنامه ریزی کنید. اقامت شبانه در سراها  به هیچ وجه میسر نیست و جهت جلوگیری از ازدحام باید پس از مراجعه هر چه سریعتر نسبت به خروج اقدام نمایید. 3-      پس از این مرحله کار سمپاشی و ضدعفونی کردن سراها آغاز می شود لذا تا شروع سال تحصیلی آینده به هیچ وجه امکان بازگشایی مجدد سراها فراهم نیست. در صورت عدم مراجعه دانشجویان امور دانشجویی مسئولیتی در قبال وسایل دانشجویان ندارد. 4-      با توجه به مشکلات پیش آمده در دوره های قبلی صرفاً در روزها و ساعت های اعلام شده مراجعه شود و به هیچ وجه امکان همکاری خارج از این زمان ها وجود ندارد.

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند، پیرو اطلاعیه قبلی زمان بازگشایی سراهای دانشجویی پردیس از 14 تا 18 تیرماه پیش بینی شده بود اما به دلیل برنامه ریزی جدید برای حضور دانشجویان دروس عملی، زمان بازگشایی به روز شنبه 21 تیرماه لغایت چهارشنبه 25 تیرماه تغییر کرد. ساعت فعالیت سراها نیز از ساعت 8 صبح تا ساعت14:00 بعد از ظهر می باشد. دانشجویان عزیز قبل از برنامه ریزی برای مراجعه، به نکات مهم زیر توجه کنند:

1-    با توجه به اینکه محل اسکان دانشجویان دروس عملی سراهای دانشجویی غیر دولتی در نظر گرفته شده است باید تمامی دانشجویان نسبت به تخلیه اتاق های خود اقدام کنند.

2-    برای حفظ سلامتی خود و دیگران حتما مجهز به ماسک و دستکش بوده و قبل از سفر برای برگشت نیز برنامه ریزی کنید. اقامت شبانه در سراها  به هیچ وجه میسر نیست و جهت جلوگیری از ازدحام باید پس از مراجعه هر چه سریعتر نسبت به خروج اقدام نمایید.

3-    پس از این مرحله کار سمپاشی و ضدعفونی کردن سراها آغاز می شود لذا تا شروع سال تحصیلی آینده به هیچ وجه امکان بازگشایی مجدد سراها فراهم نیست. در صورت عدم مراجعه دانشجویان امور دانشجویی مسئولیتی در قبال وسایل دانشجویان ندارد.

4-    با توجه به مشکلات پیش آمده در دوره های قبلی صرفاً در روزها و ساعت های اعلام شده مراجعه شود و به هیچ وجه امکان همکاری خارج از این زمان ها وجود ندارد.