ارسال پیام تسلیت جناب آقای دکتر قربانی معاون محترم دانشجویی به معاونت دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه

جناب آقای دکتر قربانی در پیامی ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با معاونت دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه آمادگی همیاری دانشگاه بجنورد را اعلام کردند.

جناب آقای دکتر قربانی، معاون محترم دانشجویی در پیامی به معاونت دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه ضمن ابراز همدردی با بازماندگان این حادثه، آمادگی کامل دانشگاه بجنورد را برای همیاری با ایشان اعلام کردند. متن پیام ایشان به این شرح است:

"وقوع زلزله در مناطق غرب کشور علی­الخصوص استان کرمانشاه که منجر به جان باختن و مجروح شدن بسیاری از هم­وطنان عزیزمان شده، موجب تاسف و تالم عمیق اینجانب گردید. اینجانب ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی از طرف دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه به بازماندگان و آسیب دیدگان محترم این زلزله، آمادگی کامل دانشگاه بجنورد را به منظور ارائه کمک­های همه جانبه به این عزیزان اعلام می­دارم. در پایان برای خانواده­های این عزیزان صبر و شکیبایی و برای مصدومان شفای عاجل از خداوند سبحان را مسئلت می­نمایم."